WebDesign

WebDesign

Onze WebDesign

U kunt bij ons terecht voor advies over:

1: Hoe jij zelf je website kan bouwen
en
2: Wij bouwen een website voor je

1:

Hoe jij zelf je website kan bouwen

Wij geven u een eerlijk advies over hoe jij zelf je eigen website/webshop kan bouwen en vooral waar jij dat wilt!
Waar je allemaal op moet letten, hoeveel pagina’s je wilt hebben, wat wil je bereiken met je website? En nog erger, welk ontwerp kies je.
Wij komen graag bij je langs om dit advies te geven.

En wat kost dat advies dan?

Nou, € 1,25 exclusief btw per minuut. Wij houden het betaalbaar!

2:

Wij bouwen een website voor u.

Webbeheer en meer! heeft als doel de website zo te optimaliseren dat bezoekers op uw website komen, blijven en het meest belangrijke, terugkomen. Het ontvangen van nieuwe bezoekers wordt onder andere behaald door gebruik te maken van een geoptimaliseerde zoekmachine. Door relevante informatie op uw website krijgen bezoekers informatie waar men naar zoekt. Een professionele website met 5 pagina's heeft u al vanaf € 395,00 exclusief btw.

Responsive WebDesign

Wat is dat nu precies. Het gebruik van mobiel internet met de (mini)tablet en smartphone neemt razendsnel toe. Op al deze apparaten is het belangrijk dat uw website er netjes uitziet. En nog belangrijker dat de website op alle apparaten gebruiksvriendelijk is. Daar ligt de kracht van responsive websites. Een responsive website past zich aan aan de schermgrootte van uw desktop, laptop, tablet, minitablet of smartphone. Dat is responsive webdesign.

Over smaak valt te twisten 

Verschillende mensen hebben verschillende voorkeuren  als het gaat om het design van een website. De een vindt dat het flitsender moet, de ander vindt dat een rustige website beter is. Ook al is het design van uw website nog zo mooi, toch kunnen er altijd bezoekers zijn die dit niet met u eens zijn.

Gebruiksvriendelijk

Wat van belang is voor alle bezoekers is dat de website en het design gebruiksvriendelijk is. De teksten én navigatie moeten goed leesbaar en duidelijk zijn voor de bezoeker zodat de gebruiker snel bij de juiste pagina’s kan komen. Het design moet overzichtelijk en niet te druk zijn.

Simpele en begrijpbare teksten

Om ervoor te zorgen dat de bezoekers op uw website terugkomen, moeten wij ervoor zorgen dat de bezoeker tevreden is geweest met wat men op uw website aantreft. Door middel van de juiste inhoud op uw website kunnen deze doelen worden bereikt. Daarnaast is het ook belangrijk dat de tekst goed te lezen is. De tekst is vaak te klein.

Toepasbaar voor uw bedrijf?

Vraagt u zich af of deze ideeën op het gebied van webdesign ook toepasbaar zijn voor uw bedrijf?
Neem dan vrijblijvend contact met
ons op via 06-27070675 of mail naar infowebbeheerenmeer@gmail.com