Privacy Disclaimer

Privacy Disclaimer

Webbeheer en meer! beschermt uw privacy.

Kamer van Koophandel te Den Haag, nummer 61546186.

Webbeheer en meer! vindt uw privacy belangrijk. Wij verwerken, conform de Wet bescherming persoonsgegevens, uw persoonlijke gegevens, die u tijdens uw bezoek aan onze website invoert.

Door uw persoonlijke gegevens op onze websites in te voeren, gaat u er mee akkoord dat Webbeheer en meer! die gegevens in overeenstemming met deze Privacy Disclaimer gebruikt.

Webbeheer en meer! verzamelt alleen persoonsgegevens die vrijwillig zijn opgegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonlijke gegevens opgeven om informatie, diensten of contact aan te vragen. 

Webbeheer en meer! gebruikt deze gegevens voor de optimalisatie en ontwikkeling van producten en diensten en om klanten en of bezoekers van nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden.

Indien u uw e-mailadres achterlaat, geeft u daarmee toestemming om uw e-mailadres te gebruiken voor verzending van digitale nieuwsbrieven en andere informatie, zoals aanbiedingen en enquêtes etc.

Daarnaast kunnen de persoonsgegevens beschikbaar gesteld worden aan derden, in het kader van productinformatie, (directe)marketingactiviteiten, het doen van klanten tevredenheids- en marktonderzoeken, ondersteuning- en onderhoudsdoeleinden en andere (service-)diensten.

Bij de verwerking van uw persoonsgegevens gaat Webbeheer en meer! zorgvuldig te werk. Wij begrijpen hoe kostbaar uw privacy is.

U kunt schriftelijk of per e-mail een overzicht vragen van de persoonsgegevens die door Webbeheer en meer! zijn verwerkt. Indien er onjuistheden in het overzicht staan, kunt u verzoeken deze gegevens te verwijderen, aan te vullen, aan te passen of af te schermen. Voorts kunt u schriftelijk aangeven geen (commerciële) informatie meer te willen ontvangen over producten en diensten van Webbeheer en meer! 

Webbeheer en meer! is vrij om wijzigingen aan te brengen in deze Privacy Disclaimer. Controleer daarom regelmatig deze Privacy Disclaimer.