Het Design & Beheer plan

Het Design & Beheer plan

Wat van belang is voor alle bezoekers, is dat de website en het design gebruiksvriendelijk is. Ook als u kijkt via een tablet of smartphone

ONS DESIGN & BEHEER PLAN

U wilt een bedrijf beginnen of u bent al begonnen en wilt voor uw bedrijf natuurlijk een goed uitziend en professionele website hebben.

Wij maken samen met u een professionele website en gaan deze ook onderhouden. Het enige dat u in eerste instantie betaald is een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag voor het maken van de website dat is afgesproken en zodra de site online gaat betaalt u het restbedrag per maand via automatische incasso.
Handig toch, alles onder een dak.

Dit geldt voor een website van minimaal 5 pagina’s.
Het beheer is voor 1 jaar, daarna kan het verlengd worden.

Voor een webshop gelden andere regels. Dat ligt geheel aan wat voor een webshop u wilt.

Wat krijgt u hiervoor

Een professionele responsive website en beheer. Op basis van het gekozen beheersplan wordt een aantal keren per jaar een update uitgevoerd. 

Alle  tekst updates worden door u aangeleverd en gecontroleerd te zijn op type- en taalfouten. Alle foto’s dienen als .jpg aangeleverd te worden. Alle wijzigingen worden door u gecontroleerd op onze testsite (geldt niet voor wordPress) en nadat u akkoord bent gegaan met de updates worden deze online gezet.

Toepasbaar voor uw bedrijf?

Vraagt u zich af of deze ideeën op het gebied van webdesign ook toepasbaar zijn voor uw bedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.  KLIK HIER
Of bel voor een vrijblijvend gesprek via 06-27070675